Workshop isoleren van wimpers

Ben jij wimperstyliste, maar heb je nog steeds moeite met het isoleren van de natuurlijke wimpers? Wanneer je niet goed isoleert, ontstaan er “stickies”. Aan elkaar gekleefde wimpers en wimperextensions. Iets wat bij je klanten een trekkerig gevoel en zelfs pijn aan de wimperrand veroorzaakt. Het isoleren van elke individuele wimperhaar is dé basis voor een mooie geplaatste set wimperextensions, die de natuurlijke wimpers niet beschadigd. Stickies veroorzaken ernstige schade aan de wimpers van je klant, waardoor zij afhaken na hun eerste set. Je resultaat is niet optimaal, en een refill wordt ook voor jezelf een enorme rotklus. Perfect isoleren is de key, om een refill makkelijk te maken, en je klanten het optimale voordeel van wimperextensions te laten ervaren.isoleren

Tijdens deze workshop leer je tips & tricks hoe je dit perfect onder de knie krijgt. Tevens hoe je de binnenhoekjes en buitenhoekjes behandeld, om zo je set helemaal perfect te af te werken.

Deze workshop wordt aangeboden aan iedere gecertificeerde wimperstyliste, op vertoon van je certificaat.

Kosten: € 79,- excl. BTW

Duur: 1 dagdeel (model is noodzakelijk, zonder wimperextensions)

Voor inschrijving hiervoor stuur een mail naar info@wimperextensionstilburg.nl. En wij nemen daarna contact met je op om een cursusdatum vast te leggen, en verdere bijzonderheden te bespreken. Bellen mag uiteraard ook: 06-81725726.