Afspraak maken?
06-81725726

Cursus Browstylist

De nieuwste trend: Perfect shaped, big & bold brows!

Brow bars & Brow salons zijn in landen zoals Amerika, UK, Brazilië, Italië etc. net zo normaal als een nagelsalon. In Nederland haast niet te vinden. Tenminste, nog niet!

De vraag ernaar groeit en groeit! Epileren is niet enkel wat haartjes verwijderen. Epileren is een vak apart, wenkbrauwen horen op maat geshaped te worden.

Jarenlang hebben dunne, scherp gehoekte wenkbrauwen het tijdsbeeld bepaald. De meeste dames zijn dan ook jarenlang flink in de weer geweest met een pincet. Dunne streepjes, of te licht gekleurde, haast onzichtbare wenkbrauwen boven je ogen kan echt niet meer. Tijd om daar verandering in te brengen. De trend van nu! Mooie, volle en donkere wenkbrauwen die je natuurlijke schoonheid benadrukken en je gezicht omlijsten.

Deze cursus bestaat uit een samenstelling van diverse technieken om zo de perfecte wenkbrauwen te creëren. Elke wenkbrauw wordt bij elke klant op maat gestyled, hierbij wordt gekeken naar de gezichtsvorm, oogvorm, uitstraling, haar- en huidskleur van de klant. Jarenlange verkeerd geepileerde wenkbrauwen weer opbouwen tot een mooie volle look, dat is het doel. Bij de ene klant kan dit in 1 keer bereikt worden, anderen hebben 2 tot 3 behandelingen nodig om tot het gewenste resultaat te komen. En dan is het enkel nog een kwestie van maandelijks onderhoud. Shaping, threading, trimming, tweezing, waxing, tinting! Bij iedere klant wordt bekeken welke wenkbrauwverf er wordt gebruikt, normale of op hennabasis. Door de combinatie van deze technieken, bereik je meer dan enkel met een pincet. Simpelweg door de natuurlijke wenkbrauw te respecteren. Te dunne wenkbrauwen laten bijgroeien kan nu zonder vol schaamte rond te lopen. Ook leer je tips & tricks mee te geven, en perfect afwerken d.m.v. brow make-up.

1794598_621038688005080_3639134472940688303_n 10616076_620822371360045_4081892729668331558_n

Uiteraard bent u ook na de cursus altijd van harte welkom. Mocht u nog vragen hebben, tips nodig hebben, of misschien nog een specifiek onderdeel onder begeleiding willen oefenen, dan kan dat om zo ook de beste te worden op dit gebied! Indien gewenst kunt u direct een startpakket aanschaffen, u heeft de keuze uit Small & Complete. In beide startpakketten zijn alle producten aanwezig om de behandeling uit te kunnen voeren, zodat u na de cursus direct in uw salon aan de slag kunt. Ook krijgt u de theorie mee. Hierin kunt u notities maken en later nog eens terugkijken. U dient zelf een model mee te nemen, mocht u dit niet op tijd lukken meldt dit dan tijdig bij ons, dan zorgen wij voor een model. Op het eind van de cursus word uw certificaat uitgereikt en krijgt u tevens foto’s van uw eerste resultaat als Certified Browstylist mee.

Cursus Browstylist € 395,- excl BTW (incl. pakket & lunch)

  • Inhoud startpakket: threadingdraad, browscissor, tweezer, 3 tinten verf, tint-developer, verfschaaltje, tintingbrush, 2 tinten Henna brow

 

  • Optioneel wax pakket: Wax & waxwarmer, waxingstrips, spatels, lotion € 139,- excl BTW deze gaat jaren mee!

Privécursus  € 495,- excl BTW (incl. pakket & lunch)

 

Beschikbare datums:

  • 18 november 2020: VOL
  • 11 december 2020: 2 plaatsen beschikbaar
  • 13 januari 2021: 3 plaatsen beschikbaar
  • 24 februari 2021: 3 plaatsen beschikbaar
  • 24 maart 2021: 3 plaatsen beschikbaar

 

Heeft u een vraag of wilt u inschrijven?

Heeft u een vraag over deze cursus of wilt u zich inschrijven? Neem dan gerust contact met ons op. Dit kan telefonisch via het telefoonnummer: 06-81725726 of door middel van het onderstaande formulier.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Heeft u een vraag of wilt u inschrijven?

Ontvang meer informatie over de cursus

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.