Afspraak maken?
06-81725726

Schoonheidsspecialiste

Naast wimpersalon zijn wij ook schoonheidssalon. Onze gediplomeerde schoonheidsspecialistes werken met het Zwitserse merk Dermaprime.

Voor ieder huidtype, voor ieder huidprobleem heeft DermaPrime de juiste producten waarmee snel en veilig een optimaal resultaat wordt behaald.

Gezichtsbehandelingen:

Short Purity (45 min) 
Intake, huidanalyse, behandelplan opstellen, korte gezichtsbehandeling, productadvies thuisgebruik € 50,00

Relax treatment (50 min)
Milde reiniging, exfoliant, onzuiverheden verwijderen, epileren, gezichtsmassage, masker afgestemd op uw huidtype, afsluiting dagverzorging € 67,50

Skin Booster treatment (60 min)
Milde reiniging, masque desinstructant, onzuiverheden verwijderen, ampul dmv rozenkwarts roller, gelaats- en hoofdmassage, stimuleren doorbloeding-collageen-elastine, intensief voedend alginaat masker, afsluiting dagverzorging  € 80,00

Green Sea Peel (60 min)

Een 100% biologische peeling zonder chemische middelen en/of zuren om uw huid op een natuurlijke manier te helpen vernieuwen en te verjongen.

Krx Green Sea Peel is sterken dan een kruidenpeel en  wordt puur uit de zee geoogst en bestaat uit oa:

Durvillaea Antarctica-extract, algenextract en ‘gehydrolyseerdesilicium spicula’s’. Spicula zijn de microscopische naaldjes van een gedroogde zoetwaterspons, die zorgen voor een milde en gecontroleerde ontstekingsreactie in de huid met een huidvernieuwing als eindresultaat.

Voor de voeding en verzachting wordt er een poederoplossing van hyaluronzuur, glucaan en allantoïne gemengd met een activator. Dit mengsel wordt op de huid als masker aangebracht en kort in de huid gewreven. De huid zal -net als bij micronaaldjes- worden gestimuleerd en zal hierdoor de bovenste, meest oppervlakkige huidlaag verwijderen.

In tegenstelling tot chemische peelings , werkt de Green Sea Peeling door cellen te stimuleren, oude huidcellen te ontgiften en nieuwe huidcellen te herstellen. Geschikt voor: Fijne lijntjes en rimpels, onzuiverheden, grove poriën, overmatige talgproductie, Acne, pigmentvlekken, zwangerschapsmasker ( kuurverband), littekens, Anti-aging. € 80,00 (kuur van 4x € 300,-)

Medical Grade CO2 Carboxy behandeling (60 min)

Co2 Carboxy therapie is mega populair . Het helpt de huid met een diepe hydratatie en de natuurlijke productie van zuurstof  (C02) te stimuleren. 
De werkende stof dringt diep in de huid door tot in de spierlaag waardoor de spieren in het gezicht zich gaan versterken, alle bloedvaten worden geactiveerd waardoor deze goed doorbloed worden en de huid optimaal gevoed. 
De huid is na de eerste behandeling direct al frisser, helderder van kleur, gladder en elastischer.
Wallen verminderen, gezichtspieren verstevigen, Rosacea en vasculaire veranderingen nemen ook af.

De huid ziet er na de eerste behandeling direct helder, fris, egaler, minder gelijnd en elastischer uit. € 79,95