Afspraak maken?
06-81725726

Wimperextensions 1 by 1

Wimperextensions zijn semipermanente wimperhaartjes gemaakt van hoogwaardig anti allergisch PBT materiaal. Bij de one by one techniek wordt elk individueel wimperhaartje met een extension verlengd. De extensions worden één voor één op een individuele eigen wimperhaar geplaatst. Het bevestigingsmiddel is vrijwel onzichtbaar, zacht, flexibel en veroorzaakt beslist geen schade aan de natuurlijke wimpers. Doordat elk eigen wimperhaartje met een extension wordt verlengd geeft dit een zeer natuurlijk effect. Na de behandeling is mascara, wimperverf (ook bij blonde/lichtgekleurde eigen wimpers!) of een wimperkruller overbodig! Wij maken gebruik van hoogwaardige kwaliteit, waardoor u de wimpers niet voelt zitten en u een natuurlijke uitstraling heeft. Wimperextensions hebben zelfs een liftend effect, en maken uw ogen vele malen sprekender.

Mink Wimperextensions

De wimperextensions die wij gebruiken zijn wimperextensions van BL Lashes. Wimpers van BL Lashes zijn synthetische PBT Silk wimpers, waar een laagje zijde overheen is verwerkt. Hierdoor glimmen ze mooi en hebben een lange houdbaarheid. BL Lashes zijn verkrijgbaar in verschillende diktes, lengtes en krullen. Ook zijn er wimperextensions op de markt die vervaardigd worden van vossenhaartjes. Deze gebruiken wij niet en verkopen wij niet. Schoonheid hoort in onze ogen niet gepaard te gaan met dierenleed.

Je eigen wimpers hebben een groeicyclus en zullen zich één keer in de twee á drie maanden vernieuwen. Normaal ziet u dit proces niet zichtbaar gebeuren, en veel mensen weten dit niet. Maar tussen uw lange wimpers zitten hele korte wimpertjes, dit zijn de nieuwe jonge wimpertjes die de lange oude wimpers geleidelijk aan zullen vervangen. Een wimperextension blijft dus één tot twee maanden zitten, maar dit kan ook variëren met enkele weken. Wanneer een eigen wimperhaar uitvalt, zal er ook een extension mee uitvallen. Dit is afhankelijk van de levensduur van uw eigen natuurlijke wimpers. Wanneer u de transparante coating gebruikt zult u nog langer plezier hebben van uw wimperextensions. Om mooie volle wimpers te behouden, adviseren we iedere 3 tot 4 weken een Refill. De gemiddelde behandelingsduur voor een nieuwe set wimperextensions is gemiddeld 90-120 minuten. Een Refill duurt gemiddeld 45-60 minuten, dit is afhankelijk van de hoeveelheid uitgevallen wimpers. Naast de one by one techniek zijn er nog meer technieken. Volumelashes 2D-6D techniek en Megavolume.

Volumelashes 2D-6D techniek

Deze nieuwste techniek is sinds kort bekend in Europa. Met de 2D tot 6D techniek word er meer wimpervolume gecreëerd door middel van een nieuwe techniek. De ultra dunne haartjes zijn heel licht van gewicht, hierdoor kunnen er meerdere extensions op een wimper geplaatst worden om meer volume te creëren. Dit is absoluut niet te vergelijken met wimperplukjes! Afhankelijk van hoeveel “D” u wilt kan er 200% tot 600% meer volume gecreërd worden dan met de one by one classic. Van 2D tot 6D word er een multi-dimensionaal effect gecreeërd, er kunnen wel tot 400 haartjes per oog gebruikt worden voor het mooiste resultaat. Ook voor klanten met erg weinig wimpers van nature of voor klanten die minder volume kunnen creëren met de one by one techniek kan de 2D tot 6D techniek zeker een aanrader zijn. Bij uw afspraak zal er door de wimperstylist bekeken worden wat de mogelijkheden zijn en welke techniek het mooiste eindresultaat zal geven.

De voordelen van wimperextensions:

 • Ieder moment van de dag mooie, volle en lange wimpers voor een schitterende uitgesproken oogopslag
 • Natuurlijke uitstraling
 • Lengte, dikte en curve aangepast aan uw wensen
 • Praktisch gewichtsloos, u voelt de extensions niet zitten
 • Bestand tegen water, lichaamsvocht, licht, zon en zee
 • Geen beschadiging van uw eigen natuurlijke wimper
 • Geen uitlopende mascara bij regen of transpiratie
 • Maakt mascara, wimperverf of wimperkruller overbodig
 • Geen plukjes wimpers bij elkaar geplakt of wimperstrips
 • Wordt pijnloos opgebracht
 • Opstaan met een prachtige oogopslag
 • Blijft 6 tot 8 weken zitten

 

Tarieven

One by One techniek

Nieuwe set wimperextensions€ 75,-
Refill 2 weken € 42,50
Refill 3 weken € 45,00
Refill 4 weken € 50,00

Volumelashes 2D Techniek

Nieuwe set € 85,-
Refill 2 weken€ 47,50
Refill 3 weken€ 50,00
Refill 4 weken€ 52,50

Volumelashes 3D Techniek

Nieuwe set€ 95,-
Refill 2 weken€ 50,00
Refill 3 weken€ 52,50
Refill 4 weken€ 55,00

Volumelashes 4D Techniek

Nieuwe set € 100,-
Refill 2 weken€ 52,50
Refill 3 weken€ 55,00
Refill 4 weken€ 57,50

Afspraak maken?

De afspraak wordt telefonisch of per mail bevestigd.

 • DD slash MM slash JJJJ
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.