Afspraak maken?
06-81725726

Huisregels

Om een zo prettig mogelijke omgeving te creëren voor zowel onze klanten als onze specialisten heeft Wimperextensions Tilburg enkele huisregels opgesteld.

Wij behandelen niet bij:

  • Koorts
  • Griep (zware verkoudheid)
  • Besmettelijke huidziekten

Indien u ziek op uw afspraak verschijnt, behouden wij ons het recht u voor uw behandeling te weigeren. Bent u op de dag van uw afspraak ziek, laat ons dit dan z.s.m. weten, zodat wij hiermee rekening kunnen houden in onze planning.

Het maken van een afspraak

Zijn wij op het moment dat u belt niet in de gelegenheid de telefoon op te nemen, dan zijn wij mogelijk in een behandeling of cursus. Spreek dan uw naam en nummer in, of stuur ons een mail. Wij nemen altijd binnen 24 uur contact met u op m.u.v. sluitingsdagen.

Kinderen & meegebracht bezoek

Het is niet toegestaan uw kinderen of eventueel ander bezoek mee te brengen. Dit i.v.m. de veiligheid, de rust & ontspanning van andere klanten, en de concentratie van onszelf.

Huisdieren worden niet toegelaten

Wij zijn een schoonheidssalon en voldoen aan de voorwaarden van de GGD Hygiënecode. Huisdieren zijn niet toegestaan.

Te laat komen
De gereserveerde tijd wordt speciaal voor u vrij gehouden. Mocht u te laat op uw afspraak zijn, dan gaat deze tijd helaas van de behandelingsduur af. De kosten voor een volledige behandeling worden echter wel berekend.

Verhindering of annulering van de afspraak
U kunt de afspraak tot uiterlijk 24 uur voor de behandeling kosteloos verzetten of annuleren. Wanneer u binnen de 24 uur voor de behandeling afzegt of de afspraak niet nakomt brengen wij de behandeling 100% in rekening.

Diefstal en/of schade aan persoonlijke eigendommen

Wij zijn niet aansprakelijk voor diefstal en/of schade van persoonlijke eigendommen. U kunt uw persoonlijke eigendommen bij de plek waar u behandeld wordt neerleggen.

Wij hopen op uw begrip en medewerking!

 

Afspraak maken?

De afspraak wordt telefonisch of per mail bevestigd.

  • DD slash MM slash JJJJ
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.