Afspraak maken?
06-81725726

Veelgestelde vragen

Zijn wimperextensions schadelijk voor de natuurlijke wimper?
Extensions zijn niet schadelijk voor uw eigen natuurlijke wimpers! Het is echter wel belangrijk dat de wimperextensions door een specialist op de juiste manier geplaatst worden in combinatie met de juiste materialen. De natuurlijke wimper zal niet beschadigd raken, tenzij deze met opzet eruit getrokken worden of eraan geplukt wordt.

Waarom zijn wimperextensions redelijk prijzig?

Dit is afhankelijk van een combinatie van factoren. Naast dat het intensief en secuur werk is, is er veel verschil tussen de kwaliteit van producten en ervaring van stylistes. Een echt ervaren wimperstyliste zal uw ogen “stylen” d.m.v. wimperextensions, en niet enkel wat wimpers in het wilde weg plakken. Daarnaast is ervaring van groot belang indien u de wimperextensions op de juiste manier aangebracht wilt hebben, belangrijker nog: zonder schade aan uw eigen wimpers of ogen. Onthoud altijd 1 ding: er wordt wel met sneldrogende lijm gewerkt op millimeters van uw ogen. Dit laat u toch liever door een expert doen?

Zijn wimperextensions geschikt voor iedereen?
Extensions zijn helaas niet geschikt voor iedereen. De wimperextensions worden gezet op uw eigen natuurlijke wimpers. Als iemand echter van nature geen of bijzonder weinig wimpers heeft, kunnen extensions niet gezet worden. Wanneer u hele dunne of broze wimpers heeft, kunnen wimperextensions ook niet altijd bevestigd worden. U kunt dit het beste navragen bij een ervaren styliste, zij zal kunnen inschatten of extensions bij u mogelijk zijn, en zo ja welke techniek het best bij u past.

Is het ook mogelijk om bij mezelf wimperextensions te zetten?
Het zetten van wimperextensions is een zeer nauwkeurige behandeling die professioneel dient te worden uitgevoerd. Het is daarom absoluut onmogelijk om bij uzelf wimperextensions te zetten. Het is van groot belang voor een deskundige wimperstylist te kiezen.

Kan ik met wimperextensions douchen en zwemmen?
Wimperextensions zijn bestand tegen douchen, zwemmen, zon, zee, zweet en zelfs een keer naar de sauna is geen enkel probleem! De lijm waarmee de extensions geplaatst zijn is bijzonder sterk en waterproof. Ideaal voor vakantie en zelfs bij het sporten ziet u er op en top uit. Enkel de eerste 24 uur na plaatsing mogen de wimperextensions niet nat worden, de lijm dient nog uit te harden.

Kan ik make up in combinatie met wimperextensions gebruiken?
Wimperextensions geven van zichzelf al een vollere uitstraling. De meeste mensen vinden het echter fijn om bij speciale gelegenheden en feestjes iets extra’s te doen. Daarom zijn er speciale mascara’s en eyeliners ontwikkeld voor het gebruik met wimperextensions. Vraag naar deze producten in onze salon.

Welke producten u ook in combinatie met extensions gebruikt, let erop dat deze op waterbasis zijn en niet op oliebasis! Olie lost de lijm op en is daarom funest voor wimperextensions!

Hoe lang duurt een wimperextensions behandeling?
Een nieuwe set 1 op 1 wimperextensions plaatsen duurt ongeveer anderhalf uur, afhankelijk van het aantal wimpers dat u heeft en de ervaring van de styliste. Let op: Als een wimperstyliste beweert dit veel sneller te kunnen, zet ze of heel weinig wimpers of gebruikt ze niet de juiste 1 op 1 methode!

Wat is de gemiddelde levensduur van wimperextensions?
Eenmaal aangebracht gaan de extensions tot ongeveer 2 maanden mee. Doordat extensions aan uw eigen wimpers gelijmd worden, vallen ze samen met uw natuurlijke wimpers uit. De natuurlijke wimper groei-cyclus voltooid zich gewoonlijk elke 2 maanden. Door uw extensions goed te verzorgen met bijvoorbeeld een coating is de kans op vroegtijdig loslaten aanzienlijk kleiner.

Hoe moet ik wimperextensions verzorgen?
Gebruik om de paar dagen een goede coating om de extensions te beschermen tegen: vuil, olie en stof. Coatings zorgen ervoor dat de extensions beter blijven hechten, doordat ze de wimperlijm beschermen tegen uitdroging. Zorg er tot slot voor dat uw extensions niet in aanraking komen met olie-producten. Mascara’s, eyeliners en dergelijke op basis van olie zijn funest voor wimperextensions omdat deze de lijm aantasten.

Zijn wimperextensions ook mogelijk op van nature blonde wimpers?

Ook wanneer u van nature blonde wimpers heeft kunt u wimperextensions laten plaatsen. Uw blonde wimpers zullen niet te zien zijn door de volle bos wimperextensions heen.

Kan ik zelf de wimperextensions verwijderen?

Nee, nooit. Wanneer u op eigen initiatief uw wimperextensions verwijderd, kunt u ernstige schade toebrengen aan uw natuurlijke wimpers. U kunt deze indien gewenst door een styliste laten verwijderen in de salon. Hiervoor wordt een speciaal ontwikkeld product gebruikt wat de lijm losweekt, en de extensions zullen zonder problemen of schade aan uw eigen wimpers loslaten.

Kan ik als lensdrager of als brildrager ook wimperextensions laten plaatsen?

Ook dan kunt u wimperextensions laten plaatsen. neem wel een lenzendoosje mee naar uw afspraak, uw lenzen dienen tijdens de behandeling uitgedaan te worden. Indien u een brildrager bent, neem uw bril mee voor afstemming van de juiste lengte.

Onderhoudstips wimperextensions:

 • Na plaatsing mogen de wimperextensions de eerste 24 uur niet nat worden gemaakt, de lijm dient nog uit te harden
 • Niet overmatig wrijven in de ogen.
 • Na het douchen uw ogen zachtjes droog deppen
 • Borstel dagelijks uw wimperextensions
 • Gebruik geen producten als mascara, make-up remover, eyeliner, oogschaduw op olie-basis
 • Gebruik geen wimperkruller om de wimpers te krullen
 • De wimpers (voor en na het plaatsen) niet permanenten
 • Zo nu en dan een bezoekje aan de sauna is geen probleem. Dagelijks gebruik kan eerder onderhoud tot gevolg hebben
 • Zorg ervoor dat er geen haar-conditioner in je ogen komt
 • Probeer nooit de wimperextensions zelf te verwijderen, laat dat altijd door een ervaren stylist doen

 

Afspraak maken?

De afspraak wordt telefonisch of per mail bevestigd.

 • DD slash MM slash JJJJ
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.