Afspraak maken?
06-81725726

Perfectie training Wimperextensions en Volumelashes

Wat is perfectie training wimperextensions en volumelashes?

De perfectietraining is bedoeld voor wimperstylistes die eerder een opleiding gevolgd hebben en graag extra bijscholing zouden hebben betreft bepaalde aspecten of weer even de puntjes op de i willen zetten. De perfectietraining kan zowel voor de 1 by 1 techniek als Volumelashes gedaan worden.
U kunt uitsluitend deelnemen aan de perfectie training wanner u een certificaat heeft van een eerder gevolgde opleiding, wij vragen u deze te tonen alvorens de training.

Inhoud van de perfectie training wimperextensions en volumelashes

De inhoud van de training wordt volledig aangepast aan de wensen van de aanvrager. Aan de hand van een (telefonisch) intakegesprek bepalen we samen voor welke aspecten van het vak extra ondersteuning nodig is.
Daarnaast wordt tijdens de perfectietraining ook op snelheid en netheid getraind. Ook nemen we verschillende ‘looks ‘ door die gecreëerd kunnen worden d.m.v. verschillende opbouwtechnieken.
De perfectie training zal de al bestaande vaardigheden zeker naar een nieuw level brengen.

Data en prijzen perfectie training wimperextensions en volumelashes

Deze training vindt enkel plaats op aanvraag. Vandaar dat er geen standaard trainingsdata beschikbaar zijn. Neem bij interesse contact met ons op.
De kosten van de perfectie training bedragen € 225,- excl. btw.

Heeft u een vraag of wilt u inschrijven?

Heeft u een vraag over deze cursus of wilt u zich inschrijven? Neem dan gerust contact met ons op. Dit kan telefonisch via het telefoonnummer: 06-81725726 of door middel van het onderstaande formulier.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Heeft u een vraag of wilt u inschrijven?

Ontvang meer informatie over de cursus

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.