Afspraak maken?
06-81725726

Workshop threading

Wat is threading?

Oosters ontharen is een al eeuwen oude, uit Perzië afkomstige, huidvriendelijke ontharingsmethode. Met behulp van een draadje dat behendig over het gelaat wordt getwist epileer je ook de fijnste donshaartjes die je met de pincet niet allemaal meetrekt. Oosters epileren is geschikt voor het ontharen van de bovenlip, kin, wangen, voorhoofd en wenkbrauwen bij elk huidtype. Zeker voor de gevoelige huid, er is immers geen contact met warme harsen of andere ontharingsproducten.

In Nederland is steeds meer vraag naar threading behandelingen echter zijn er nog zeer weinig salons die deze methode van ontharen aanbieden. Een perfecte gelegenheid om u écht te bekwamen onder onze vakkundige leiding om deze, ook milieuvriendelijke, methode snel in de vingers te krijgen.

Inhoud van de workshop threading

Om de kwaliteit van de workshop en de persoonlijke aandacht te waarborgen, is de workshop te volgen in groepen van maximaal 3 deelnemers.

Prijzen en data workshop threading

De kosten voor de workshop threading bedragen € 225,- exclusief btw. Dit is inclusief threadingdraad, spoolie en certificaat.

Beschikbare data:
Onderstaand de cursusdata, de beschikbaarheid wordt regelmatig aangepast. 

– 26 juli 2023: 1 plaats beschikbaar
– 30 aug 2023: 3 plaatsen beschikbaar
– 11 september 2023: 3 plaatsen beschikbaar
– 7 oktober 2023: 3 plaatsen beschikbaar
– 18 november 2023: 3 plaatsen beschikbaar
– 6 december 2023: 3 plaatsen beschikbaar

 

east63

 

 

Afspraak maken?

De afspraak wordt telefonisch of per mail bevestigd.

  • DD slash MM slash JJJJ
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.