Afspraak maken?
06-81725726

Powderbrows

Powderbrows is een techniek waarbij semi-permanente make-up wordt toegepast door middel van een machinale nano naald. Alsof u uw wenkbrauwen heeft ingevuld met wenkbrauwpoeder. Dat is wat deze techniek nabootst. Het resultaat semi permanent, dit houdt in dat u na ongeveer 1-2 jaar uw wenkbrauwen een opfrisbehandeling moet geven, om langer te genieten van de perfecte wenkbrauwen.

Met deze techniek wordt de wenkbrauw letterlijk ingeschaduwd. Doordat de schaduw verschillende sterktes in kleur kan hebben, kan er ook een mooie overloop van licht naar donker gecreëerd worden, Ombré Brows. Hierdoor ontstaat er een natuurlijke zachte wenkbrauw. Er wordt geen strakke lijn getekend, maar juist een soort schaduw waardoor het lijkt alsof je de wenkbrauwen met poeder hebt aangezet. Tevens kan deze techniek gebruikt worden voor dames die graag een wat meer “strakker & getekender” effect wensen. Door het gebruik van verschillende kleursterktes kan er gekozen worden voor zowel een natuurlijk en zacht effect, maar ook voor een wat meer aanwezige “getekender” wenkbrauw effect.

Heeft u oude permanente make up, en bent u benieuwd of Powderbrows mogelijk zijn, dan bent u van harte welkom voor een intakegesprek. Dit duurt ongeveer 10 minuten. Ook wanneer u twijfelt tussen Hairstrokes of Powderbrows, raden wij u aan eerst een intakegesprek met ons in te plannen. Tijdens dit gesprek krijgt u advies en wordt bekeken wat het beste bij u past en/of wat de mogelijkheden zijn. Een intakegesprek is kosteloos.

 

Doet het pijn?

Absoluut niet. Deze techniek brengt ook géén schade toe aan uw huid.

Hoe lang duurt de behandeling? 

De behandeling duurt gemiddeld 2 tot 2 en half uur. Na 6-8 weken dient u een nabehandeling te laten uitvoeren. Deze zit in de prijs inbegrepen.

Voordelen:

 • Geschikt voor alle huidtype:
  droog/vet/gecombineerd/grove poriën
 • Zeer geschikt voor de rijpe huid
 • Het resultaat gaat langer mee dan microblading
 • Altijd perfecte wenkbrauwen en bijtekenen is niet meer nodig
 • Touch up gemiddeld pas na 2 jaar
 • Geen beschadiging van de huid 
 • De techniek zorgt ervoor dat het lijkt alsof de wenkbrauwen met poeder zijn aangezet
 • Zowel natuurlijk effect als 
 • Is zeer geschikt voor de rijpere huid
 • Zorgt voor symmetrische wenkbrauwen

Vooraf aan de behandeling:

Tijdens het maken van uw afspraak vragen wij u ons een mail te sturen voor het intakeformulier. Dit formulier dient u goed door te nemen, en ingevuld mee te brengen naar uw afspraak. Zonder dit formulier kunnen wij u niet behandelen. Bij dit formulier zitten ook de nazorg-instructies. Deze dient u na te leven voor het mooiste geheelde resultaat.

Is Powderbrows voor iedereen geschikt?

Nee. Powderbrows is helaas niet voor iedereen geschikt. Het is daarom zeer belangrijk dat u het intakeformulier goed doorneemt. Twijfelt u? Plan dan een intakegesprek met ons in.

Verdere informatie:

De wenkbrauwen zullen de eerste weken er vrij donker uitzien, en gaandeweg beginnen te vervellen, waardoor er vlekken ontstaan, ongelijkheden en pigmentverlies. Na de eerste behandeling kan het wel tot 70% teruglopen in kleur. Dit is volledig normaal. Het perfecte resultaat is pas te verkrijgen na de nabehandeling. Om kleine aanpassingen te doen bij de vorm/kleur of dikte is dus een eerste bijwerking noodzakelijk 6 weken na de eerste behandeling. Dit verlengt eveneens de houdbaarheid. 

 

 

Eén van de eerste dingen die ik hoor wanneer het gaat over pigmenteren/tatoeëren van wenkbrauwen is: ik wil geen zwart!

Ons assortiment aan pigmentkleuren is enorm! Ik kan u garanderen dat ik vrijwel nooit zwart gebruik. Voor elke klant wordt er een geschikte kleur uitgezocht aan de hand van uw huidskleur, ondertoon, wensen etc. Zo ook de techniek Microblading, hairstrokes, powderbrows of een combinatie hiervan.

Wilt u meer informatie? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Wij werken volgens de GGD hygiëne voorschriften en richtlijnen. U kunt altijd controleren of u door een GGD-gecertificeerde salon wordt behandeld via: www.veiligtatoeerenenpiercen.nl

 

 • Powderbrows incl. 1 nabehandeling (binnen 2 mndn) € 349,-
 • Combinatietechniek Hairstrokes & Powderbrows incl. 1 nabehandeling (binnen 2 mndn) € 375,-

Indien u na de nabehandeling binnen 8 weken een extra nabehandeling wenst is dit mogelijk tegen een tarief van € 50,-

Nabehandeling binnen 1 jaar    € 125,-
Nabehandeling binnen 1,5 jaar € 150,-
Nabehandeling binnen 2 jaar    € 200,-

 

Afspraak maken?

De afspraak wordt telefonisch of per mail bevestigd.

 • DD slash MM slash JJJJ
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.