Afspraak maken?
06-81725726

Cursus Wimperextensions one by one

Wat zijn wimperextensions one by one?

De basistraining om vakkundig wimperstylist te worden, volgens de “one by one” techniek oftewel 1 by 1 techniek. Deze manier van wimperextensions plaatsen, is een intensieve vaardigheid waarbij een gedegen training van belang is. U werkt immers met iemands gevoeligste deel van het lichaam. U leert wimperextensions haartje voor haartje op een deskundige en vakkundige manier 1 voor 1 op een natuurlijke wimperhaar te plaatsen, zonder schade toe te brengen aan de natuurlijke wimpers. Er wordt met de meest kwalitatieve en comfortabele producten op het gebied van wimperextensions gewerkt. Onze trainingen worden gegeven met het hoogwaardige merk Suzy Natural Lashes. Dit merk is het eerste merk, wat in Nederland samen met wimperextensions geïntroduceerd werd, en is inmiddels een wereldwijd bekend merk.

Na de training mag u altijd terugkomen voor feedback, of meekijken in onze salon als nodig is. Dit is kosteloos en hoort bij onze begeleiding.

Inhoud van de cursus Wimperextensions one by one

De cursus wimperextensions 1 by 1 is zowel in één als twee dagen te volgen. De meeste cursisten kiezen echter voor de twee-daagse training, vanwege de extra begeleiding m.b.t. het opvullen en het verwijderen. Zowel de één- als twee-daagse cursus bestaat uit de volgende elementen:
– Theorie
– Leren omgaan met de instrumenten
– Productkennis
– Hygiënevoorschriften
– Contra indicaties
– Bepaling welk effect u wil bereiken d.m.v. welke krul, dikte, lengte en oogvorm
– Een nieuwe set plaatsen op een model
– Verzorging & onderhoud van de wimperextensions

Bij de twee-daagse training komt u na zo’n 2 á 3 weken een dagdeel terug en leert u het verwijderen en opvullen van de wimperextensions. Hier wordt stap voor stap aan u uitgelegd hoe een opvulbehandeling (ook wel refill genoemd) in zijn werk gaat. Ook is er op dit moment ruimte om vragen of advies n.a.v. het eerste deel van de cursus te bespreken. Het is zeer belangrijk om in de weken tussen het eerste en het tweede deel van de cursus goed te oefenen; oefening baart kunst en enkel op deze wijze wordt u een ervaren wimperstylist.

Vakkundige begeleiding

Tijdens de cursus wordt u begeleidt door ervaren docentes. Na het theoriegedeelte en een demonstratie gaat u onder begeleiding de extensions op een door u meegebracht model plaatsen. Persoonlijke aandacht is belangrijk voor ons, daarom werken wij niet met meer dan 4 tot 5 cursisten per cursus met 2 trainers. Dus geen massagroepen voor 1 training, maar echte aandacht. U krijgt voldoende de gelegenheid om al uw vragen te stellen. Wij staan voor kwaliteit, en dat willen wij graag in uw praktijk ook terugzien. Indien wij denken dat u extra training nodig heeft, zullen wij die in overleg dan ook extra inplannen. Zo bent u ervan verzekerd dat u ook echt leert om op de juiste manier uw klanten te kunnen voorzien van wimperextensions.

Uiteraard bent u ook na de cursus altijd van harte welkom. Mocht u nog vragen hebben, tips nodig hebben, of misschien nog een specifiek onderdeel onder begeleiding willen oefenen, dan kan dat uiteraard! Zo heeft u een voorsprong in deze branche. Wij leiden échte wimperstylistes op, die zelfverzekerd aan de slag kunnen. Regelmatig houden wij Masterclasses waaraan u kunt deelnemen om uw techniek te perfectioneren of uit te breiden. Zo blijft u op de hoogte van alle nieuwtjes in de branche.

Startpakket Wimperextensions one by one

Bij al onze cursussen ontvang u een uitgebreid startpakket. In dit pakket zijn alle producten aanwezig om de behandeling uit te kunnen voeren, zodat u na de cursus direct thuis aan de slag kunt. Ook krijgt u een theorieboek mee. Hierin kunt u gedurende de cursus ook zelf notities maken. Aan het einde van de cursus krijgt u van ons een certificaat uitgereikt en krijgt u tevens foto’s van uw eerste resultaat als wimperstylist mee. Gedurende de cursus is het het wel noodzakelijk om uw eigen model mee te nemen.

Inhoud van het startpakket:
– 2 MIX trays wimperextensions
– Glue
– Lashes Gel Remover
– Lashes Primer
– Microbrushes
– Lijmsteen
– Lucht Pompje
– 1 by 1 tweezer Recht
– 1 by 1 tweezer Krom
– Micropore tape
– Wimperborsteltjes
– Theorieboek
– Intakeformulier
– Onderhoudsinstructies

Cursusdata en prijzen Wimperextensions one by one

  • Één-daagse Cursus inclusief uitgebreid Startpakket: € 395,- excl. btw (incl. lunch)
  • Twee-daagse Cursus inclusief uitgebreid Startpakket: € 450,- excl. btw (incl. lunch)
  • Privécursus inclusief uitgebreid Startpakket: € 595,- excl. btw (incl. lunch)
  • Twee-daagse Engelstalige cursus inclusief uitgebreid Startpakket: € 595,- excl. btw (incl. lunch)

Beschikbare data:

– 18 juni 2024: VOL
– 24 juni 2024: VOL
– 13 juli 2024: VOL
– 27 juli 2024: 1 plaats beschikbaar
– 7 september: 3 plaatsen beschikbaar
– 16 september 2024: 3 plaatsen beschikbaar
– 5 oktober 2024: 3 plaatsen beschikbaar
– 16 november 2024: 3 plaatsen beschikbaar
– 7 december 2024: 3 plaatsen beschikbaar
– 13 januari 2025: 3 plaatsen beschikbaar
– 25 januari 2025: 3 plaatsen beschikbaar


Extra/andere data zijn mogelijk op aanvraag.

Heeft u een vraag of wilt u inschrijven?

Heeft u een vraag over deze cursus of wilt u zich inschrijven? Neem dan gerust contact met ons op. Dit kan telefonisch via het telefoonnummer: 06-81725726 of door middel van het onderstaande formulier.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Heeft u een vraag of wilt u inschrijven?

Ontvang meer informatie over de cursus

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.