Afspraak maken?
06-81725726

Microblading wenkbrauwen

De afgelopen jaren (sinds 2013) heeft Wimperextensions Tilburg zich naast wimperextensions ook gespecialiseerd in: Microblading, oftewel de mesjestechniek. Dit is de allernieuwste techniek op het gebied van permanente make up, ook wel genoemd: Handmade eyebrows. Hiervoor heeft onze browstyliste inmiddels de halve wereld rondgereisd. 3D-EYEBROW-EMBROIDERY-Tattooed-My-Eyebrows-microbladig-academy-vjosa-makeup-prishtina-028

De tak Microblading is ook onderverdeeld in verschillende technieken: microblading, eyebrow embroidery, & penseel-techniek. Onze pmu specialiste beheerst alle 3 de technieken. Diploma’s en portfolio zijn in de salon in te zien.

Bij deze Aziatische manier van pigmenteren wordt een manuele pen gebruikt die bestaat uit ultrafijne, steriele naaldjes achter elkaar op een rij geplaatst. De naalden zijn flinterdun waardoor de haartjes, getekend in de wenkbrauwen, zeer fijn zijn. Fijner dan bij het gebruik van een pmu apparaat, of een tatoeëer apparaat. Naaldjes of mesjes klinken al gauw als eng in de oren. Wat vaak verkeerd geïnterpreteerd wordt, er word uiteraard niet in wenkbrauwen gesneden. Met microblading breng je pigment onder de huid aan met een soort van glijdende, vegende beweging (sliding motion). Hierdoor ontstaan flinterdunne krasjes in uw huid, waarin de pigment achterblijft.

Bij het toepassen van Microblading worden de wenkbrauwen voorzien van zeer fijne, dunner dan 1 mm, getatoeëerde haartjes. Deze strokes kunnen een gehele wenkbrauw creëren, een missend stuk wenkbrauw opvullen, of als vervanging dienen van brow make up. Regelmatig ontvangen wij klanten waarbij het begin of het “staartje” van de wenkbrauw mist, de wenkbrauwen zo licht zijn dat zij haast onzichtbaar zijn, klanten die hun wenkbrauwhaar missen, of jarenlang overplukt hebben. Uiteraard wordt tijdens uw intakegesprek bekeken welke vorm van pmu het best bij u en uw wensen past.
Microblading is helaas niet geschikt voor mensen met grove porien, een vette huid of een dunne huid. Vandaar dat een intakegesprek een must is, om te bepalen welke techniek het best bij uw wensen en type huid past. Is uw huid niet geschikt voor Microblading dan is de techniek Powderbrows wél voor u geschikt.

Wij werken volgens de GGD hygiëne voorschriften en richtlijnen. U kunt altijd controleren of u door een GGD-gecertificeerde salon wordt behandeld via: www.veiligtatoeerenenpiercen.nl

Patchtest + intake: gratis (30 min.)

  • Microblading wenkbrauwen incl. 1 nabehandeling (binnen 2 mndn) € 295,-

 

Nabehandeling binnen 1 jaar    € 125,-
Nabehandeling binnen 1,5 jaar € 150,-
Nabehandeling binnen 2 jaar    € 200,-

14117762_811026268997023_3313001491562393229_n
download

 

Afspraak maken?

De afspraak wordt telefonisch of per mail bevestigd.

  • DD slash MM slash JJJJ
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.